Bilka vaccination

Flere lokale tilbud om vaccination tæt på dig – nu også ved …

Flere lokale tilbud om vaccination tæt på dig – nu også ved kulturarrangementer – Sundhedsstyrelsen

14. sep. 2021 — Antal vaccinationer ved weekendens pop-up tilbud i Bilka og Føtex · Bilka, Viborg: 24 · Bilka, Herning: 26 · Bilka, Holstebro: 29 · Bilka, Horsens: …

Det går rigtig godt med tilslutningen til vaccination mod COVID-19. Men der er fortsat områder i landet, og nogle grupper i befolkningen, hvor der er færre, der har taget imod tilbuddet om vaccination.

Læs mere på Bilka.dk – Om Bilka

Om Bilka | Læs mere på Bilka.dk

I 1970 åbnede Bilka det første lavprisvarehus i Danmark. I dag omfatter Bilka-kæden 18 lavprisvarehuse og et A-Z varehus fordelt over hele Danmark.

Bilka og Føtex slår dørene op for tilbud om vaccination

vaccination. By. Apotek. Adresse. Post nr. Allerød. Allerød Apotek … Ishøj Lille Torv 1, 1 Ishøj Bilka. 2635. Kastrup. Kastrup Apotek. Skottegården 2.

Med et tilbud om coronavaccination i Bilka og Føtex melder virksomheder sig i kampen for flere vaccinerede.

Snart kan du blive vaccineret, når du handler i Bilka og Føtex

6. sep. 2021 — Heriblandt bliver det også muligt at blive vaccineret i udvalgte Bilka- og Føtex varehuse. Det skriver Sundhedsstyrelsen i en pressemeddelelse.

Apotekere, som tilbyder COVID-19 vaccination

6. sep. 2021 — Med et tilbud om coronavaccination i Bilka og Føtex melder virksomheder sig i kampen for flere vaccinerede. På Fyn bliver det kun i Bilka.

Snart kan du blive vaccineret i Bilka og Føtex – MigogAalborg

Snart kan du blive vaccineret i Bilka og Føtex

På mange apoteker kan du blive vaccineret mod bl.a. influenza og pneumokokker. Find et apotek, der tilbyder vaccination her.

Der er sat turbo på de lokale aktiviteter rundt om i landet for at sikre, at de sidste, der vil vaccineres, får en nem mulighed for det.

Snart kan du blive vaccineret i Bilka i Odense | TV2 Fyn

11. sep. 2021 — Udover tilbud om vaccination i for eksempel Bilka-varehuse, vil Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger og Dansk Idrætsforbund informere deres …

Bliv vaccineret på apoteket

På mange apoteker kan du blive vaccineret mod bl.a. influenza og pneumokokker. Find et apotek, der tilbyder vaccination her

I dag kan du blive vaccineret i Bilka og Føtex – TV 2 Nyheder

I dag kan du blive vaccineret i Bilka og Føtex – TV 2

Sundhedsmyndighederne styrker igen indsatsen for at få så mange som muligt vaccineret.

Få en liter mælk og et coronastik i Bilka og Føtex

Keywords: bilka vaccination, føtex vaccine, føtex vaccination, bilka vaccine, vaccine føtex, vaccine i bilka, vaccination bilka, vaccine bilka, vaccination i bilka, vaccination føtex, vaccine i føtex, vaccination i føtex